Wij koppelen innovatiekracht, samenwerking en ICT aan efficiënte organisatieprocessen.

Of medewerkers nu beter willen samenwerken, processen efficiënter ingericht kunnen worden, communicatielijnen anders gaan lopen, of informatie op een andere manier gedeeld moet worden; bij al deze organisatieveranderingen speelt ICT een belangrijke rol. ICT vraagt hierbij om de juiste balans tussen organisatie, mensen en techniek.

Amijs en Amelis is uw partner in dit proces. Wij opereren op het snijvlak tussen organisatie (strategie/verandering), samenwerking (communicatie/processen) en ICT (techniek). Vanuit de vraag bouwen en implementeren wij gezamenlijk de meest passende ICT-oplossing en begeleiden onze klanten tijdens het gehele veranderingsproces.

Amijs en Amelis bridging the gap

Binnen de ICT-component werken wij vanuit een basis van bestaande en bewezen bouwstenen naar de optimal opposing voor je organisatie. Om die reden verkiezen we liever standaard software boven het ontwikkelen van maatwerk.
Amijs en Amelis heeft hierbij veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van business solutions zoals onder andere portals, intranetten, extranetten, team- en projectsites en e-learning met standaard software.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van oplossingen met Microsoft Dynamics 365, Office 365 en Azure.